Kampanjamateriaalit

Vain kampanjaan osallistuva organisaatio voi lisätä verkkosivuilleen Ei korruptiolle -merkin ja hyödyntää kampanjamateriaalia viestinnässään.

Ei korruptiolle -merkki

Lisää merkki organisaation verkkosivuille esimerkiksi alatunnisteeseen, vastuullisuudesta kertovaan osioon tai erilliseen uutiseen. Tee kuvasta linkki osoitteeseen www.korruptiontorjunta.fi/eikorruptiolle.

Ei-korruptiolle-kampanjamerkki

Kerro korruptionvastaisuudesta somessa

Korruptionvastainen organisaatio on tavoittelemisen arvoinen – kerro siitä myös sen seuraajille Twitterissä, Facebookissa, LinkedInissä tai Instagramissa!

Kuvan yhteydessä voit halutessasi hyödyntää mallitekstiä. Voit myös vapaasti muokata mallitekstiä tarpeen mukaan.

sano ei korruptiolle-kampanjan kuvamateriaali

Malliteksti:

Korruptio on lahjontaa laajempi ongelma. (Organisaation nimi) on sitoutunut vastustamaan korruptiota ja edistämään toiminnassaan avoimuutta ja oikeudenmukaisuutta. Sano sinäkin #eikorruptiolle! Lisätietoa kampanjasta: www.korruptiontorjunta.fi/eikorruptiolle

Haasta somessa kumppani tai kilpailija

Kampanja on avoin kaikille organisaatioille, niin yrityksille, virastoille, järjestöille kuin yhdistyksille. Voit haastaa mukaan yhteistyökumppanin tai kilpailijan käyttämällä sosiaalisessa mediassa alla olevaa kuvaa.

Haastekuvan yhteydessä voit halutessasi hyödyntää mallitekstiä. Voit myös vapaasti muokata mallitekstiä tarpeen mukaan.

Malliteksti:

Haastamme (haastettava organisaatio, mielellään tägättynä) mukaan #eikorruptiolle-kampanjaan. Tule mukaan rakentamaan Suomea, jossa korruptio ei menesty! Lisätietoa kampanjasta: www.korruptiontorjunta.fi/eikorruptiolle